Online internet pakket

Bij online ben jij de baas! Je kunt er namelijk helemaal zelf kiezen hoe je pakket eruit ziet bij hun. Je kunt kiezen voor een compleet alles in een pakket met internet, televisie en telefonie. Het is echter ook mogelijk om de pakketten individueel af te sluiten. Een goed voorbeeld hiervan is het Online internet pakket. Je kunt hierbij alleen gebruik maken van het internet van Online. Het goede nieuws is natuurlijk dat je het altijd kunt aanvullen met televisie of telefonie. Jij bent immers de baas.

Welke Online internet pakketten zijn er?

Bij online kun je kiezen uit een van de drie Online internet pakketten. De internetsnelheid is bepalend voor de prijs van het Online internet abonnement waar je voor kiest. Het goedkoopste Online internet pakket kent een internetsnelheid van 10 megabytes per seconde. Het middelste pakket kent een internetsnelheid van 30 megabytes per seconde. Het duurste internetpakket kent een snelheid van 50 megabytes per seconde.

Met volop gemak overstappen naar Online

Bij het Online internet pakket kun je gebruik maken van de overstapservice. Dit is ideaal als je op dit moment al een internet abonnement hebt bij een andere provider maar gebruik wilt maken van het Online internet pakket. Je wilt dan natuurlijk niet twee abonnementen betalen om maar van een gebruik te kunnen maken.  Online verzorgt het overstappen tot in de puntjes.
Heb je nog helemaal geen internetprovider op dit moment? Dan kun je gewoon jezelf aanmelden voor het Online internet pakket. Je zult het dan zo snel mogelijk krijgen.

Lekker snel surfen zonder beperkingen!

De Online internet pakketten kennen geen limieten. Je kunt gebruik maken van de snelheid van het pakket waar je voor hebt gekozen. Daarmee kun je zoveel megabytes en gigabytes downloaden als je maar wilt. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is op het internet. Met het Online internet pakket hoef je nooit bang te zijn dat je limieten overschrijdt en een naheffing krijgt. Ook zal je internetverbinding nooit wegvallen, omdat je jouw datalimiet hebt verbruikt.

Kies jij ook voor het Online internet pakket?

Ontdek wat er allemaal mogelijk is bij de Online internet pakketten. De abonnementen zijn uitstekend afgestemd op elkaar. Je zult volop genieten van de sterke verbinding en ook de aantrekkelijke prijzen van de abonnementen. Wacht niet langer en kijk welk van de verschillende Online internet pakketten het beste bij jou past

Wil je toch televisie of telefonie?

Misschien wil je later alsnog extra televisie of telefonie in je alles in een pakket van Online? Dan kun je het gewoon uitbreiden. Daar wordt bij Online natuurlijk helemaal niet moeilijk over gedaan.

Spijt?

Wij verwachten niet dat je spijt krijgt als je kiest voor een Online internet pakket. Het internetsignaal is betrouwbaar en de prijzen van de verschillende internet abonnementen zijn zeer betaalbaar te noemen.