Gek op de MasterChef Australia

Gek op de MasterChef Australia

MasterChef Australia 2014 – Iedereen is er sinds de start van de serie gek op: MasterChef Australia.

Heb jij toevallig een MasterChef Australia gemist? Het is soms vervelend om een aflevering te missen. Maar niet getreurd. De meeste afleveringen zijn online terug te kijken op Internet. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe men een uitzending kunt terugkijken.

En omdat we helemaal gek zijn op de show, is er vanaf nu een eigen website voor MasterChef Australia. Hier staan details over de kandidaten, de presentatoren en ook informatie over de recepten van MasterChef Australia.

MasterChef Australia behoort tot de populairste van de MasterChefs. MasterChef Australia is populair. Ook in Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de televisieserie uit Australie dan uit de USA. De belangrijkste reden voor dehoge mate van populairiteit is dat het in de Australische de serie erg relaxt toegaat. In de series uit andere landen zijn de juryleden nogal eens onredelijk en onnodig irritant en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie draait het echt om de kandidaten. Veel leuker om naar te kijken.

Zo\’n 15 jaar geleden begon het als een kookwedstrijd op TV in Engeland. Nu heeft het de wereld veroverd, zo ook Australie. Het geweldige TV programma dat altijd geweldig is om naar te kijken. Waarom is de show zo geweldig? Daar zijn diverse redenen voor aan te wijzen: De juryleden hebben humor. De recepten zijn heerlijk. De hele TV serie is echt de moeite waard.

MasterChef Australia draait al enige tijd – en is ongekend populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat onder andere informatie over uitzendingen van de jaren 2013 en 2014. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat ook al gepland. Dat betekent meer kijkplezier en meer heerlijke recepten van Down Under.